Έργα

VresNow

Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας και Κύπρου

Ο νέος σύγχρονος οδηγός Επιχειρήσεων, Χρήσιμων Πληροφοριών, Αξιοθέατων και Προσφορών με την ονομασία VresNow.com δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει χρήσιμο και βασικό εργαλείο για τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις που φιλοξενεί, αλλά και για κάθε πολίτη που αναζητά και χρειάζεται συγκεκριμένες πληροφορίες.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, το VresNow.com συνιστά ιστότοπο δωρεάν προβολής, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα καταχώρησης και  παρουσίασης κάθε είδους επιχείρησης. Ειδικότερα για οποιονδήποτε αναζητά χρήσιμες πληροφορίες, το VresNow.com είναι μία τεχνολογικά και λειτουργικά πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης, η οποία επιστρέφει γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα από ένα μεγάλο εύρος χιλιάδων επιχειρήσεων στην Κύπρο, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Η μηχανή χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρο της αναζήτησης και του big data, όπως Apache Solr, φίλτρα, αναζήτηση βάσει ακτίνας/σημείου ενδιαφέροντος, autocomplete συνδυασμένων όρων (πχ. Παθολόγοι Αθήνα Αττικής), βελτιστοποίηση απόδοσης, εμφάνιση ανάλογα με τη λεκτική σχετικότητα ή την απόσταση, χάρτες, συνώνυμα και παρέχει κι άλλες πλούσιες δυνατότητες. Επίσης, το VresNow.com παρουσιάζει σχετικά αποτελέσματα με βάση την περιοχή ή την κατηγορία αναζήτησης καθώς και  προβάλλει δημοφιλείς αναζητήσεις, όταν η αναζήτηση δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αντιστοίχιση σε πληροφορίες.

Τέλος, το VresNow.com υποστηρίζει τη δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης κάθε χρήστη σχετικά με υπηρεσίες, προορισμούς ή άλλες γενικές πληροφορίες μέσα από το blog αρθρογραφίας και προσφορών των επαγγελματιών.